Base Ravintola Kouvolan keskusta laadukasta ruokaa

Meistä

Meille on tärkeää, että BASE Kitchen & Lounge on paikka, jossa vieraamme saavat alusta asti itse tehtyä ruokaa, voivat hetkeksi unohtaa kiireen ja nauttia elämän pienistä hetkistä. 

Tule viettämään iltaa ravintolan tai baarin puolelle juuri sellaisena kuin olet!

Kylläpä oli erinomainen kokemus alusta loppuun! Todella hyviä ja huolella mietittyjä makuja, ruoka suli suussa. Palvelu oli asiantuntevaa, rentoa ja ystävällistä. Ravintolan tyylikäs ilme ulottui yksityiskohtiin asti. Ihana saada kotikulmille tällainen paikka. Lämmin suositus!

Asiakkaan palaute

Perustajat

OmaChef Emmi Mohell

Emmi

yrittäjä

Ammentanut osaamisensa laaja-alaisesti aina vegaaniruoasta ja villiyrteistä fine-diningin kautta burgereihin.

”Olen työskennellyt ravintola-alalla noin 12 vuotta. Intohimoni on tuottaa ainutlaatuisia makuelämyksiä ja hioa ruoat huippuunsa. Minulle maku, tuoksut, puhtaus sekä silmiä hivelevä esillepano on kaikki kaikessa. Käytän kauden raaka-aineita ja kunnioitan selkeitä makuja. Tykkään tehdä ruokaa niin pohjoismaalaiseen makuun kuin ammentaa ideoita muiden maiden ruokakulttuureista”.

OmaChef Sanna Mohell

Sanna

yrittäjä

Visuaalinen koulutus, monipuolinen asiakaspalveluosaaminen sekä tradenomiopinnot ovat muovanneet hänestä innovatiivisen ja ratkaisukeskeisen persoonan, jonka intohimona on ihmiset.

”Nykyinen kiireinen elämänrytmi tarvitsee vastapainoksi vähän hemmottelua. Tarjoamme elämyksiä, kokemuksia ja tunnetta siitä, että olet tärkeä. Siitä OmaChefissä on mielestäni kyse: sillä hetkellä olemme asiakkaan Oma.”

ARVOT

Kunnioitus

Kunnioitus on arvomme kautta linjan. Kunnioitamme asiakastamme ja hänen yksilöllisyyttään. Raaka-aineiden kunnioitus valmistuksessa on keittiömme ydinajatus. Työkavereita kunnioittavassa työilmapiirissä jokainen viihtyy, ja se näkyy asiakkaillemmekin ulospäin.

Innovatiivisuus

Olemme valmiita kehittymään ja annamme luovuuden ottaa siivet. Innovatiivisuus näkyy kaikessa tekemisessämme. Haluamme kehittyä ja kehittää sekä kokeilla rohkeasti uusia tapoja ja toimintamalleja, jotta voimme inspiroida asiakkaitammekin kokeilemaan uutta.

 

Rehellisyys

Olemme läpinäkyviä toiminnassamme asiakkaillemme sekä sidosryhmillemme. Olemme työssämme rehellisiä toisillemme sekä itsellemme. 

 

 

Laadukkuus

Kun teemme jotain, teemme sen hyvin – laadusta emme tingi. Laadukkuus raaka-aineissa, työympäristössä, palvelussa sekä ruoassa, tarjoaa asiakkaallemme kokonaisvaltaisen ravintolaelämyksen.