Base Ravintola Kouvolan keskusta laadukasta ruokaa

Meistä

Meille on tärkeää, että BASE kitchen & lounge on jokaiselle enemmän kuin ravintoa keholle. BASE kitchen & lounge on kokonaisvaltaista ravintoa jokaiselle aistillesi sekä elämys, josta haluat nauttia aina uudestaan. Tule viettämään iltaa kanssamme juuri sellaisena kuin olet!

Ensimmäiset lehdet koivuissa olivat juuri puhkeamassa ja aurinko lämmitti mukavasti toukokuisena perjantaina, kun avasimme BASE kitchen & lounge ravintolamme ovet. Halusimme luoda Kouvolaan uudenlaisen seurustelu- ja ruokaravintolan, joka huokuu aitoja ja puhtaita makuja sekä paikallisia tuotteita — ruoissa kuin myös juomissa. Puhtaat raaka-aineet ovat meille tärkeitä ja haluamme keskittyä yksityiskohtiin, tuoden niitä esille parhaalla mahdollisella tavalla. Ruoka-annokset ja drinkit valmistuvat cross kitcheninä, joka yhdistelee eri ruokakulttuureita ja vaalii hienoja raaka-aineita. Haluammekin yhdessä innovatiivisen henkilökuntamme kanssa luoda uusia makukokonaisuuksia käsityönä juuri sinua varten.  Basen henkilökunta koostuu alan parhaista, jotka opastavat sinut mielellään niin uusien kuin jo tutumpien makujen pariin. Luodaan yhdessä Baseen ilmapiiri, jossa kaikki viihtyvät ja pääsevät nauttimaan uusista makuelämyksistä.

Kylläpä oli erinomainen kokemus alusta loppuun! Todella hyviä ja huolella mietittyjä makuja, ruoka suli suussa. Palvelu oli asiantuntevaa, rentoa ja ystävällistä. Ravintolan tyylikäs ilme ulottui yksityiskohtiin asti. Ihana saada kotikulmille tällainen paikka. Lämmin suositus!

Asiakkaan palaute

Perustajat

OmaChef Emmi Mohell

Emmi

keittiömestari – osakas – perustaja

Ammentanut osaamisensa laaja-alaisesti aina vegaaniruoasta ja villiyrteistä fine-diningin kautta burgereihin.

”Olen työskennellyt ravintola-alalla noin 12 vuotta. Intohimoni on tuottaa ainutlaatuisia makuelämyksiä ja hioa ruoat huippuunsa. Minulle maku, tuoksut, puhtaus sekä silmiä hivelevä esillepano on kaikki kaikessa. Käytän kauden raaka-aineita ja kunnioitan selkeitä makuja. Tykkään tehdä ruokaa niin pohjoismaalaiseen makuun kuin ammentaa ideoita muiden maiden ruokakulttuureista”.

OmaChef Sanna Mohell

Sanna

toimitusjohtaja – osakas – perustaja

Visuaalinen koulutus, monipuolinen asiakaspalveluosaaminen sekä tradenomiopinnot ovat muovanneet hänestä innovatiivisen ja ratkaisukeskeisen persoonan, jonka intohimona on ihmiset.

”Nykyinen kiireinen elämänrytmi tarvitsee vastapainoksi vähän hemmottelua. Tarjoamme elämyksiä, kokemuksia ja tunnetta siitä, että olet tärkeä. Siitä OmaChefissä on mielestäni kyse: sillä hetkellä olemme asiakkaan Oma.”

ARVOT

Kunnioitus

Kunnioitus on arvomme kautta linjan. Kunnioitamme asiakastamme ja hänen yksilöllisyyttään. Raaka-aineiden kunnioitus valmistuksessa on keittiömme ydinajatus. Työkavereita kunnioittavassa työilmapiirissä jokainen viihtyy, ja se näkyy asiakkaillemmekin ulospäin.

Innovatiivisuus

Olemme valmiita kehittymään ja annamme luovuuden ottaa siivet. Innovatiivisuus näkyy kaikessa tekemisessämme. Haluamme kehittyä ja kehittää sekä kokeilla rohkeasti uusia tapoja ja toimintamalleja, jotta voimme inspiroida asiakkaitammekin kokeilemaan uutta.

 

Rehellisyys

Olemme läpinäkyviä toiminnassamme asiakkaillemme sekä sidosryhmillemme. Olemme työssämme rehellisiä toisillemme sekä itsellemme. 

 

 

Laadukkuus

Kun teemme jotain, teemme sen hyvin – laadusta emme tingi. Laadukkuus raaka-aineissa, työympäristössä, palvelussa sekä ruoassa, tarjoaa asiakkaallemme kokonaisvaltaisen ravintolaelämyksen.

X