tammikuu, 2020

08tammiKoko päivä31Venäläisiä makuja

Info

Vuosi 2020 tuo mukanaan teemaviikot, jonka aikana á la carte-listamme laajenee teeman mukaisilla annoksilla. Tammikuussa sukelletaan Venäjän makumaailmoihin 8.1.-31.1.

Tule mukaan nauttimaan BASEn tunnelmallisista illoista. 

Jaettavat alkuruoat

Kalaplatteri (G,L)

Muikunmätimoussea, pintapaahdettua ja fenkolilla maustettua siikaa, punajuurella maustettua graavilohta, tomaattikaviaaria, savusmetanaa ja sitruuna-vodkahilloa

16,90€

Lihaplatteri (G,L)

Haudutettua häränkieltä, paahdettua hirvitartaria ja korianterinsiementä, uppopaistettua laardia, piparjuurikreemiä, saksanpähkinää, korianteria ja adzikaa

16,90€

Platterien kanssa tarjoillaan lisäksi:

Hapankaalia, suolattua tillikurkkua, savustettuja ja pikkelöityjä punajuuria, yrttismetanaa ja ruisleipää

 

Pääruoat

Seljanka (G,L)

Hiillostettua lohta, piparjuuri-smetanaa ja kuivattua oliivia

18,90€

Sashlik (G,L)

Lampaanpaistia ja possun kassleria vartaassa, phkali-kaalitahnaa, boysenmarjakastiketta, granaattiomenansiemeniä, korianteria, saksanpähkinää ja valkosipuliperunoita

28,90€

Jälkiruoka

Baklava (L)

Sitruuna-jogurttimoussea ja kuivattua jogurttia

9,90€

Aika

tammikuu 8 (Keskiviikko) - 31 (Perjantai)

X