Asiakastarinat

Halusin juhlistaa valmistumistani ammattikorkeakoulusta näyttävästi, mutta silti mahdollisimman vaivattomasti. Olin jo kerran käynyt BASE kitchen & loungessa, joten tiesin välittömästi, minne haluan vieraani viedä. Pelkästään varaus oli helppoa, sillä otin yhteyttä Baseen Facebookin kautta. Minulle lähetettiin sähköpostiin kaksi menuvaihtoehtoa juomapaketteineen. Ainut haastava vaihe oli päättää, kumman menun valitsen, sillä molemmat kuulostivat houkuttelevilta.

Valmistujaisjuhlien päivänä, meitä odotti katettu pöytä ja siitä ilta lähti käyntiin. Henkilökunta huomioi hienosti alkoholittomia juomia halunneet sekä erityisruokavaliot. Ruoka oli hyvää ja vieraani viihtyivät. Viihdyimme niin hyvin, että jäimme kolmen ruokalajin illallisen jälkeen vielä loungen puolelle jatkamaan iltaa ja nautimme Basen herkullisista drinkeistä. Moni vieraani halusi tarjota niitä minulle kiitoksena illallisesta. Henkilökunta oli erittäin ystävällinen ja tilannetajuinen. Pyysimme yhtä tarjoilijaa ottamaan meistä ryhmäkuvan. Hän oli ilmeisesti harrastajakuvaaja, sillä tarjoilija asetteli pöydät ja tuolit sekä meidät yhteiskuvaan. Huumorina kuvassa oli myös kokonainen ananas, jota sai kunnian pidellä porukan suurin ”karpaasi”.

Kiitos Base, teitte valmistujaisjuhlistani ikimuistoisen ja ennen kaikkea vaivattoman järjestää.

-Minna, 36 vuotta & juhlaseurue

Meillä on naapureiden kanssa hyvin läheiset välit. Usein vain on hankalaa saada aikataulut natsaamaan yhteiselle ajanvietolle. Päätimme keväällä, että lähdemme koti-illan sijaan ulos syömään ja ehkä vähän baareissakin käymään. Mietimme, mistä varaisimme pöydän, kun Kouvolassa ei ole laadukkaita ravintoloja. On vain sellaista ”ihan hyvää” tarjolla. Varasimme yhdestä pitkään Kouvolassa toimineesta paikasta pöydän. Yhteistä illanviettoamme edeltävänä iltana huomasin Instagramista erään tuttuni kuvan, jossa hän oli uudessa kouvolalaisessa ravintolassa koekattauksessa. Ravintola avautuisi seuraavana päivänä. Minulle syttyi välittömästi ajatus, että perumme aikaisemman paikan varauksen ja menisimme tähän uuteen ravintolaan, BASE kitchen & loungeen.

Tein pöytävarauksen ja toivoin viihtyisää sekä valoisaa pöytää neljälle hengelle, sillä minulla on aina tapana ottaa annoskuvia. Jännityksellä odotimme iltaa, kun kerroimme naapureillemme löydöstämme – olisimme avajaispäivänä menossa uuteen ravintolaan!

Paikka näytti upealta ja viihtyisältä. Meidät otettiin ammattimaisesti vastaan ja ohjattiin kivaan pöytään. Basessa oli myynnissä meidän suosikkiviiniämme, joten ostimme koko pullollisen, ehkä toisenkin! Ruoka oli taivaallisen hyvää! Söimme yhteensä neljä ruokalajia, sillä otimme myös väliin maittavan risoton. Annokset olivat kauniita ja tuoreus maistui annoksissa.

Viihdyimme erittäin hyvin. Ainoastaan koimme liian alas lasketut valaisimet hankaliksi, sillä keskustellessa pöydän yli ystävälle, jäi keskustelukumppani valaisimen taakse. Olen huomannut, että tämä asia on nyt myöhemmin korjattu, eli asiakaspalautetta kuunnellaan aktiivisesti, hienoa!

-Naapurukset (mies, 42 & vaimo, 36 ja mies, 41 & vaimo, 39)

Kesäkuussa – hääpäivämme tienoilla, sattui kivasti – lapsemme olivat mummolassa yökylässä. Mietimme puolisoni kanssa, mitä tekisimme? Olihan kuitenkin hääpäivämme tulossa. Koska Kouvolaan oli avautunut uusi ravintola, joka tarjosi meille fine dining-harrastajille kerrankin elämyksellistä ravintolailtaa. Huomasimme myös, että BASE kitchen & lounge oli luonut valmiin menun – se täytyi käydä kokeilemassa! Harmiksemme Base ei ollut kehittänyt valmista juomapakettia menulle, mutta ammattitaitoinen henkilökunta loi sellaisen meille pyynnöstä. Viinit istuivat mahtavasti annosten kanssa ja kokonaisuus oli tasapainoinen. Viinit sopivat täydellisesti annoksiin, eikä mikään maku hyökännyt, vaan jokainen viini kunnioitti herkkien makujen vivahteita ja jopa tuki niitä. Jälkiruoan jälkeen oli vielä maisteltava muutamat käsintehdyt drinkit, jotka maistuivat kesäkuun lämpimänä iltana uskomattoman hyviltä! Aidoilta marjoilta ja hedelmiltä maistuvat drinkit kruunasivat illanviettomme ja oli mukava palata kotiin hyvän ruoan ja juoman jälkeen.

-Aviopari